Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Holdfény Kemping-Szelidi Tó
Cím: 6328 Dunapataj, Szelidi TóEmail: dti@patajnet.hu
Web: http://www.dunapataj.huTelefon: 0678-425-707, 0620-278-8286

Bevezető

Kedves Vendégek!

Várja Önöket a Kiskunság legkedveltebb kiránduló- és üdülőhelye, a Szelidi-tó, mely nyugodt kikapcsolódást és mozgalmas szórakozást nyújt az idelátogató vendégek számára!
A strandon röplabdapálya, játszótér, kalandpark, óriáscsúszda; a vízisportok szerelmesei számára kajak, kenu, csónak, surf, vízibicikli bérlésére nyílik lehetőség.
Az aktív szabadidős tevékenységek kedvelőinek a horgászatot, vadászatot, lovaglást és kocsihajtást; a természetbarátoknak a 2,4 km hosszú Kékmoszat tanösvény bejárását ajánljuk. A szórakozni vágyók péntek és szombat esténként a Korona Parton, az Éden Discoban és a Szittyótéren az utcabálon mulathatnak!
Szálláslehetőségek:

HOLDFÉNY KEMPING
6328 Dunapataj – Szelidi-tó, Kastély u.1. Tel.: 20/278-2286 vagy 78/425-707 E-mail: dti@patajnet.hu

Az üdülő gyermek- és ifjúsági táborként üzemel teljes ellátással, de családok elhelyezését is vállaljuk. A kemping területén két faház és kőépületek találhatóak, valamint sátorozási lehetőséget is biztosítunk (a lakókocsival érkezőknek is).
Az elhelyezés 2-3-4 ágyas, valamint 8-10-12 ágyas /emeletes faágyak/ szobákban és 4 ágyas faházakban történik, a kemping összes férőhelye 65 fő. A szobákban hűtő van, a tisztálkodási lehetőséget két vizesblokk biztosítja.
Kempingünkben 2 db faház van, amelyek 4 személyesek, családok elhelyezésére alkalmasak. A faház nappali részében 2 fő felnőtt részére fekvőhely, a nappali másik részében konyha – étkező rész van. A konyha felszereltsége: hűtő, mosogató, főzési lehetőség, alapvető konyhai felszerelések. A faház 2. szobájában emeletes ágy van, itt gyerekeket szoktunk elhelyezni. A faház saját vizesblokkal rendelkezik. /zuhanyfülke/. Vendégeink számára napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani, mely napi kétszeri meleg étkezést / ebéd, vacsora / foglal magába, kivétel szombat és vasárnap, ekkor vacsorára hideg étkezést tudunk biztosítani.

40 fő feletti csoportoknak 20% kedvezmény a szállásdíjból
a minimum 3, vagy annál több éjszakára megszálló vendégek szállásdíja tartalmazza a tartózkodás időtartamára a strandbelépő díját
igény esetén erdei iskola májusban és szeptemberben zárt udvari parkoló
bográcsozási és szalonnasütési lehetőség
ping-pong
SZÉP kártya elfogadóhely
WIFI
élelmiszerbolt a közelben
strand 300 m


HOLDFÉNY VENDÉGHÁZ

6328 Dunapataj – Szelidi-tó, Tópart u. 6. Tel.: 20/278-2286 vagy 78/425-707 E-mail: dti@patajnet.hu

Vendégházunk 4 fő elhelyezésére alkalmas, melyben 1 szoba, étkező, zuhanyzó, és főzőfülke alapvető konyhai felszereléssel található.
Vendégeink számára napi háromszori étkezést is tudunk biztosítani, mely napi kétszeri meleg étkezést / ebéd, vacsora / foglal magába, kivétel szombat és vasárnap, ekkor vacsorára hideg étkezést biztosítunk.

bekerített saját udvar kerti sütési lehetőség a minimum 3, vagy annál több éjszakára megszálló vendégek szállásdíja tartalmazza a tartózkodás időtartamára a strandbelépő díját SZÉP kártya elfogadóhely élelmiszerbolt a közelben


Keresőszavak

capming, szállás, szálláshely, Holdfény Kemping-Szelidi Tó


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink